Wijziging van het aandeelhouderschap van Growth Inc.

  • 4 nieuwe aandeelhouders komen aan boord: Laura Van Waeyenberge, Christine Berckmans, Michael Juchtmans en Bram Swaerts vormen samen met mede-oprichter Peter De Keyzer vanaf vandaag het vijfkoppig partnership van Growth Inc.
  • Mede-oprichter Olivier Van Horenbeeck verlaat in onderling overleg Growth Inc. om zich toe te leggen op eigen projecten op vlak van public affairs.
  • Versterkt aandeelhouderschap en complementaire profielen vormen basis voor verdere groei en professionalisering.

Sinds haar start midden 2016 bouwde het strategische communicatiebureau Growth Inc. een sterke reputatie op. In zes jaar tijd groeide het bedrijf van de twee oprichters – Peter De Keyzer en Olivier Van Horenbeeck – uit tot een onderneming met bijna 20 medewerkers. Onder de klanten van Growth Inc. bevinden zich zowel private en beursgenoteerde bedrijven uit diverse sectoren in binnen- en buitenland. Zij kloppen bij Growth Inc. aan voor onder meer reputatiemanagement, crisiscommunicatie, financiële communicatie, mediarelaties of public affairs.

“De afgelopen zes jaar bouwden we samen het bedrijf uit tot waar we nu staan. Het was een uitdagend parcours met een hoog groeitempo, een snelle professionalisering, grotere klanten, complexere dossiers en meer en sterkere medewerkers”, verklaart Peter De Keyzer.

Scharniermoment

Vandaag staat Growth Inc. voor een scharniermoment. De volgende jaren zal Growth Inc. verder professionaliseren en onder meer op zoek gaan naar nieuwe partnerschappen, nieuwe medewerkers en bouwen aan nieuwe producten. Growth Inc. doet dit om bestaande klanten beter te bedienen maar ook om nieuwe markten aan te boren en verder te groeien. Na zes intense jaren heeft Olivier Van Horenbeeck in onderling overleg aangekondigd Growth Inc. te verlaten om zich toe te leggen op eigen projecten.

“Ik wil Olivier van harte bedanken voor de steun en samenwerking de afgelopen zes jaar. Het was een bijzonder intense periode waarop we steeds op mekaar konden rekenen. We zijn beiden dan ook trots op waar het bedrijf vandaag staat. Ik wens Olivier veel succes toe bij alles wat hij onderneemt”, stelt Peter De Keyzer.

Op hetzelfde moment is er ook versterking voor Growth Inc. en treden 4 nieuwe partners toe tot het kapitaal. Het gaat hierbij om Laura Van Waeyenberge, Christine Berckmans, Bram Swaerts en Michael Juchtmans. Alle vier waren ze de afgelopen jaren al actief binnen Growth Inc. in verschillende rollen.

Growth Inc. wil de volgende jaren zijn referentierol in strategische communicatie, financiële communicatie en public affairs versterken. De komende periode zet het zijn zoektocht naar sterke medewerkers verder en werkt Growth Inc aan nieuwe producten en strategische partnerships met andere agentschappen in de benelux.

“Ik ben bijzonder blij dat Growth Inc. zich vandaag versterkt met 4 nieuwe vennoten. Ze zijn stuk voor stuk bijzonder sterk in hun vak en ook heel complementair. In de volgende groeifase van Growth Inc. hebben we dan ook nood aan een team van sterke schouders om het bedrijf te dragen. In deze nieuwe constellatie zijn we helemaal klaar voor de volgende groeiversnelling van Growth Inc.”, besluit Peter De Keyzer.