The Missing Link – Part 11

De keuze van Julie

 

De term ‘The Missing Link’ wordt dikwijls gebruikt om te verwijzen naar het ontbrekende stukje in de evolutiepuzzel waarnaar al eeuwen wordt gezocht. Deze zomer neemt Growth Inc. u mee in een boekenreeks die ‘The Missing Link’ legt tussen boekaanbevelingen en het bedrijfsleven. Welke puzzelstukjes zijn nodig om het totaalplaatje van een onderneming te doen kloppen? Lees er meer over in onze nieuwe Summer Series.

Tara Mohr, Playing Big

“Paying big is being more loyal to your dreams than to your fears”

Deze zomer las ik het boek ‘Playing Big’ geschreven door Tara Mohr. “The Missing Link” was het ontbrekende stukje van de puzzel dat ons met een nieuw begrip naar de wereld deed kijken. Het boek ‘Playing Big’ belicht het ontbrekende stukje van de bedrijfspuzzel dat werknemers, en met name vrouwen, ervan weerhoudt hun grootste ambities te verwezenlijken. 

Dat onmisbare stukje is persoonlijke empowerment. Tara Morh is van mening dat zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en het vermogen om het heft in eigen handen te nemen bij het nemen van acties en beslissingen onontbeerlijk zijn voor wie zijn of haar ambities wil waarmaken. Tara Morh moedigt lezers aan om hun sterke punten te herkennen, zelftwijfel te overwinnen en een proactieve houding te omarmen. Ze biedt praktische hulpmiddelen aan om de innerlijke criticus, die innovatie en groei vaak in de weg staat, het zwijgen op te leggen.

Kortom, met een gericht stappenplan legt Tara Mohr de link tussen persoonlijke groei en professioneel succes.