Straf talent voor Growth Inc.

Het Antwerpse strategische communicatiebureau Growth Inc. schakelt haar groeiambities een versnelling hoger met de aanwerving van Bram Swaerts als senior communications manager. Bram was eerder actief als communicatieverantwoordelijke bij diverse organisaties en bouwde de laatste jaren verder krediet op als communicatieadviseur bij het marketingcollectief van Jan Callebaut.

Peter De Keyzer en Olivier Van Horenbeeck, managing partners van Growth Inc, stellen hun nieuwste versterking niet zonder trots voor. “We zijn enorm tevreden dat we ons groeiverhaal verder kunnen uitbouwen met Bram. Hij is een echte communicatieprofessional die al in verschillende omgevingen heeft aangetoond dat je met adequate analyses en uitgekiende strategieën invloed en impact kunt realiseren”, stellen ze.

Voor Bram is deze overstap een geweldige opportuniteit: “Peter en Olivier hebben samen met hun team al een grote indruk gemaakt in de sector. Hun vernieuwende aanpak werpt duidelijk vruchten af. Daar zet ik met heel veel plezier mijn schouders onder”. Hij specialiseerde zich de voorbije jaren vooral in de uitwerking van communicatiestrategieën aan de hand van contextuele analyses en de realisatie van de strategieën met specifieke technieken zoals framing en reputatiemanagement.

Bram is socioloog en was hiervoor o.a. strategisch communicatieadviseur bij Callebaut Collective, marketingadviseur bij marktonderzoeksbureau WHY5Research en pers- en contentverantwoordelijke van gezondheidsfonds CM. Vanuit die rollen kwam hij in contact met verschillende complexe en sensitieve dossiers, zowel bij strategische, tactische als crisisgerelateerde uitdagingen.