Storyteller pur sang Joost Houtman versterkt het Growth Inc. team

Antwerpen, woensdag 4 september 2019. Growth Inc. en Joost Houtman gaan structureel samenwerken. Content marketeer, copy- en ghostwriter, scenarist, podcaster, schrijver, presentator… kortom storyteller pur sang Joost Houtman zal het team van Growth Inc. als Senior Creative Advisor  bijstaan om de juiste verhalen aan de juiste mensen op de juiste manier te vertellen. 

“Iedereen heeft een verhaal. Iedereen is een verhaal. Elke mens, elk bedrijf, elke organisatie. En dat verhaal probeer ik zo glashelder mogelijk te creëren zodat het doet wat een verhaal moet doen: overtuigen, ontroeren, ontspannen, ontwapenen, opvallen… en bovenal, ongelofelijk intrigeren. Verhalen verbinden, kaderen, doen beleven. Ze zijn essentieel voor alle mogelijke vormen van impactvolle communicatie”, vertelt Joost Houtman.

En impact creëren voor klanten is net de ambitie van Growth Inc. “Aandacht verwerven is niet voldoende om duurzame effecten te genereren. De samenwerking met Joost zal ons helpen om nog beter op een creatieve en verhalende wijze de brug te slaan van strategie naar uitvoering”, zeggen managing partners Peter De Keyzer en Olivier Van Horenbeeck. De storytelling van Joost kan alle vormen aannemen: van speech over bedrijfsfilm (zowel voor intern als extern gebruik), website, advertentie, interview, in-house magazine tot zelfs een volledig boek.

Joost heeft al heel wat inspirerende verhalen van organisaties op creatief communicatieve wijze tot leven gebracht waaronder Belfius Insurance, Carrefour, Novartis, Nutricia, Agfa Gevaert, Port of Antwerp, Golazo, Trendwolves, Fair Trade Max Havelaar, en DPG Media. Joost mag weten van welke markt hij niet thuis is.

Daarnaast leent Joost Houtman ook zijn pen als ghostwriter (voornamelijk businessbooks) en is hij auteur van non-fictieboeken als Bella Figura – Waarom de Italianen zo Italiaans zijn (2018, 8e druk) en Het Foute Elftal (2012, 5e druk). Voor de thriller De Zwarte Olifant (2015, onder pseudoniem Sten Treland) werd hij genomineerd voor de Hercule Poirotprijs. Eind september 2019 komt zijn nieuwe boek uit De Rest Is Parking – Waarom de Antwerpenaren zo Antwerps zijn.