Peter De Keyzer’s inspirerende zomertip: Tools of Titans van Tim Ferriss

Growth Inc. stelt deze zomer boeiende verhalen met invloed zodat jullie vol inspiratie kunnen genieten van de vakantieperiode. In de eerste aflevering kiest Managing Partner Peter De Keyzer voor ‘Tools of Titans’ van Tim Ferriss, ook bekend van de bestseller ‘4-Hour Work Week’.

Peter over zijn keuze:

“Als je jong bent, weet je nog niet veel. Tijdens je leven leer je heel veel al doende, soms met scha en schande. Tegelijk krijg je van andere mensen vaak heel nuttig advies of levenslessen. Belangrijke tips over carrière, relaties, geluk, liefde, en kleine routines die het leven gemakkelijker maken. Dat soort mensen en tips is echter dun gezaaid.

Daarom vond ik dit boek heel interessant. Het bevat interviews met tientallen bekende en succesvolle personen die hun kleine routines beschrijven: van hoelaat ze opstaan tot wanneer ze sporten, wat ze precies eten, hoe ze hun kinderen opvoeden, welk carrière-advies ze geven, welke boeken ze lezen, enzovoort. In elke fase in je leven kan je hier nuttige tips en advies uithalen.”

Peter over zijn eigen leesroutines:

“Ik lees heel graag in treinen, luchthavens, hotels, onderweg. Dat zijn typische plekken waar ik niet zo gestoord word. Dit zijn ook plekken waar ik op zoek ben naar iets inspirerends om te lezen. Eén van mijn favoriete routines is de boekhandels in luchthavens plunderen om leesmateriaal voor een lange vlucht te zoeken.”

Volgende week volgt er opnieuw een tip voor jullie inspirerende zomer.