Macht is zilver, invloed is goud

There’s a new book in town!

In ‘Macht is zilver, invloed is goud’ leggen Peter De Keyzer en Olivier Van Horenbeeck uit hoe je invloed krijgt als individu of als organisatie, en hoe je die invloed gebruikt om impact te hebben. Op je eigen omgeving, op je stakeholders, op de samenleving waar je deel van uitmaakt.

Om te tonen hoe invloed in de praktijk werkt, gebruiken ze uit het leven gegrepen voorbeelden uit diverse domeinen. Van Roger Federer, Sherlock Holmes en een anonieme Somalische taxichauffeur tot Xi Jinping, Donald Trump en Angela Merkel.

Experts als journalist Peter Vandermeersch, de voormalige Nederlandse minister-president Jan Peter Balkenende, ‘superkabinetschef’ Frans van Daele en Vlerick Business School-decaan Marion Debruyne geven een unieke inkijk in het complexe spel van invloed verwerven en uitoefenen.
In een tijdperk waar politiek leiderschap zeldzaam is geworden en waar systemen overal op hun limieten botsen, zijn bedrijven en burgers meer dan ooit de echte agents of change.
Ze zijn vandaag dé motor achter verandering en vooruitgang. Als ze er tenminste in slagen om invloed te verwerven en uit te oefenen. Dit boek helpt hen een stevig eind op weg.

Meer info kan je hier vinden: https://www.invloedisgoud.be