Laura Van Waeyenberge versterkt het management team van Growth Inc. als Chief Operating Officer

Antwerpen, 8 november 2018 – Laura Van Waeyenberge versterkt vanaf november 2018 het management team van Growth Inc. in de functie van Chief Operating Officer (COO). Laura kan terugkijken op een ruime ervaring in Corporate Communicatie en Public Affairs, zowel binnen toonaangevende communicatiebureaus als binnen verschillende bedrijven. Zo bekleedde ze de functie van communication manager en woordvoerder bij Media Markt en Uplace en leerde ze het consulting vak bij Whyte Corporate Affairs en Hill + Knowlton Strategies Brussels.

Als telg van een ondernemende Vlaamse familie zal Laura het ondernemersverhaal van founding partners Peter De Keyzer en Olivier Van Horenbeeck verder mee vorm geven. Naast het inhoudelijke klantenwerk zal Laura zorgen voor de verdere professionalisering van Growth Inc. Haar expertise ligt vooral in strategische communicatie, crisiscommunicatie en multi-stakeholdermanagement van complexe dossiers in sectoren zoals retail, banking, fast consumer goods en services. Ook zal ze het het dynamische team van jong communicatie-en public affairs talent verder helpen groeien.

Ik kom zelf uit een ondernemende familie en dit jonge ondernemersverhaal van Peter en Olivier spreekt me enorm aan. Vooral de passie en de drive waarmee beiden het Growth Inc. verhaal laten groeien is aanstekelijk. De hands-on approach en het durven out-of the-box voorstellen doen aan klanten is verfrissend in deze sector. Dit alles overgoten met een vleugje plezier. Daar wil ik heel graag mee mijn schouders onder zetten. Je leeft tenslotte maar één keer.” – Laura Van Waeyenberge

De komst van Laura kadert in de significante groei die Growth Inc. op enkele jaren tijd kan voorleggen. Growth Inc. is in drie jaar tijd uitgegroeid tot een belangrijke uitdager en innovator op de Benelux markt van strategische adviesverlening op vlak van communicatie en public affairs. De originele aanpak wordt gesmaakt door bedrijven met een vergelijkbaar profiel of door bedrijven die meer willen dan enkel aandacht. Growth Inc. streeft ernaar om haar klanten invloed en impact te bezorgen. Growth Inc. werkte de afgelopen jaren voor heel wat bedrijven in tal van maatschappelijk relevante sectoren zoals technologie, media, mobiliteit, energie, private equity, vastgoed en finance.

“Wij zijn heel blij dat Laura ons management team vervoegt als COO. We groeien sterk en Laura kan met haar ruime ervaring Growth Inc. de gepaste omkadering en ondersteuning geven om deze groei te ondersteunen. Haar positieve mindset en grote toewijding passen perfect bij onze bedrijfscultuur. We kennen Laura al even en werken al een tijd goed samen op een aantal strategische dossiers. We zijn dan ook zeer verheugd dat Laura voor de langere termijn mee aan ons groeiverhaal zal schrijven.” – Peter De Keyzer en Olivier Van Horenbeeck 

Laura Van Waeyenberge is bestuurder in de familieonderneming De Eik nv en bij het gerenommeerde Antwerpse theaterhuis Toneelhuis SON. Ze spreekt vloeiend Frans en Engels, en spreekt daarnaast ook een aardig mondje Duits en Portugees. Laura is gehuwd, mama van 2 kindjes en gecertifieerd equicoach.