Growth Inc. zet duurzame groei verder

Growth Inc. zet structurele samenwerking op met specialist veranderingscommunicatie Michaël Juchtmans.

Antwerpen, 5 november 2019. What’s in a name. Growth Inc. zet de ingeslagen weg van duurzame groei verder. Het zet een structurele samenwerking op met specialist veranderingscommunicatie Michaël Juchtmans. Michaël heeft meer dan 15 jaar ervaring in in corporate, crisis- en veranderingscommunicatie. Hij zal het team van Growth Inc. bijstaan als Senior Advisor om de juiste communicatiestrategieën uit te werken voor bestaande en nieuwe klanten in dit segment.

“Onze maatschappij en economie staan voor heel wat uitdagingen. Nieuwe technologieën, nieuwe denkwijzen en economische verschuivingen zullen ervoor zorgen dat we anders gaan moeten leven, werken en met elkaar omgaan. Verandering gebeurt niet zomaar. Communicatie over deze verandering en het waarom ervan zullen verandering mee helpen realiseren. Verandering niet als iets dat bij voorbaat afschrikt, maar wel verandering als kans. Ik wil bedrijven en organisaties helpen deze doelstelling te realiseren door het ontwikkelen van de juiste communicatiestrategie rond een nieuw verhaal, een nieuwe realiteit” vertelt Michaël Juchtmans. “Bovendien ken ik Olivier en Peter al jaren en vind ik hun no-nonsense en vooral positieve groei-aanpak zeer verfrissend voor onze sector”.

Impact creëren voor klanten is dan ook de ambitie van Growth Inc. “Aandacht verwerven is niet voldoende om duurzame effecten te genereren zoals de impact van verandering. Met Michaël brengen we 15 jaar consultancy-ervaring mee aan boord om die impact mee te creëren”, zeggen managing partners Peter De Keyzer en Olivier Van Horenbeeck. “De ervaring en expertise die Michaël heeft in veranderings- en herstructureringscommunicatie is een echte versterking. Het is een discipline waarop Growth Inc. nog sterker wil gaan inzetten.”

Voor hij het team van Growth Inc. vervoegde, werkte Michaël als consultant voor meerdere Belgische en internationale communicatieagentschappen. Hij adviseerde bedrijven zoals BNP Paribas Fortis, IKEA, AB InBev en Proximus, maar ook overheden zoals het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid en het Crisiscentrum van de FOD Binnenlandse zaken. Als Vicevoorzitter stond Michaël mee aan de wieg van Jong Voka en bouwde hij de organisatie mee uit tot wat die vandaag is.

Bram Swaerts groeit door tot Corporate Affairs Director

Bram Swaerts vervoegde het team van Growth Inc. bijna een jaar geleden. Hij zette stevig in op strategisch advies en accountmanagement voor onder meer klanten in de farmaceutische sector en in de Antwerpse Haven. Zijn professioneel advies aan klanten en de impactvolle aansturing van teams en budgetten zorgen ervoor dat hij na een jaar doorgroeit tot Corporate Affairs Director. Hij zal in deze rol klanten blijvend strategisch adviseren, meer teams aansturen, maar ook een directere ondersteuning bieden voor het management. Hiermee bevestigt Growth Inc. haar duurzaam groeipad dat ze op een korte tijd kon realiseren. “Wij zijn enorm tevreden over de manier waarop Bram zich inzet voor zijn klanten, het team en de groei van Growth Inc. Met zijn promotie tot Corporate Affairs Director tonen we onze waardering voor zijn werk en ons vertrouwen in zijn verder groeitraject. Bram is dan ook bijzonder waardevol voor klanten, collega’s en management”, bevestigen managing partners Olivier en Peter.