Consultants

Growth Inc. verstevigt haar positie met vier nieuwe talenten

Antwerpen, 12 maart 2024Growth Inc. verstevigt haar stevige positie in de markt met de toevoeging van vier nieuwe talenten aan haar steeds uitbreidende team. Het strategisch communicatie- en public affairs bureau verwelkomt Jeremi Van den Berghe als Senior Consultant, Astrid Saerens als Consultant, Hendrik Casaer als Associate en Sanja Prerad als Marketing Officer.

Jeremi Van den Berghe brengt een schat aan ervaring met zich mee, opgebouwd in zowel de private als de publieke sector. Met een achtergrond als financieel beleidsadviseur op zowel regionaal als federaal niveau, heeft Jeremi een diepgaand begrip ontwikkeld van strategische communicatie en beleidsanalyse. Zijn vermogen om complexe beleidskwesties helder te communiceren en effectieve strategieën te ontwikkelen, is een aanwinst voor het team. Bovendien heeft Jeremi waardevolle ervaring opgedaan als salesmanager bij Soudal NV, waardoor hij een duidelijk perspectief heeft op de sector en waardevolle relaties heeft opgebouwd met belangrijke spelers.

Hendrik Casaer, recent afgestudeerd als Master in EU-Studies aan de Universiteit Gent, vervoegt Growth Inc. als associate. Tijdens zijn academische carrière heeft Hendrik een mooie reeks prestaties neergezet, waaronder een bachelor in Geschiedenis aan dezelfde universiteit. Tijdens zijn master in EU-studies volgde Hendrik een politieke stage van twee maanden op de studiedienst van Vooruit in Brussel. Daarnaast schreef Hendrik een masterproef over de nexus tussen het Europees mededingingsbeleid en industrieel beleid in het licht van het afbrokkelende wereldwijde vrijhandelsparadigma.  

Sanja Prerad versterkt  het team als Marketing Officer. Met een solide academische achtergrond, waaronder een bachelor in Marketing, een bachelor in Communicatie, en een master in Management met een specialisatie in International Marketing Strategies, brengt Sanja kennis en expertise naar het team. Haar rol richt zich voornamelijk op het optimaliseren van interne marketingstrategieën en visuele aspecten.

Astrid Saerens brengt een diepgaande kennis van taal en communicatie mee naar het team met een achtergrond in Meertalige Communicatie, waarin ze in 2020 afstudeerde als Master in Nederlands, Frans en Arabisch. Haar carrière begon enkele jaren geleden bij DPG Media, waar ze begon als contentcoördinator en vervolgens groeide naar de rol van nieuwsanalist voor de redacties van HLN.be. Deze ervaring heeft haar vaardigheden op het gebied van contentcreatie, strategie en analyse versterkt, waardoor ze klaar is om bij Growth Inc. bij te dragen aan het stimuleren van groei en succes voor de klanten.

Michael Juchtmans, managing partner verduidelijkt: “Met deze toevoegingen blijft Growth Inc. haar capaciteiten en expertise uitbreiden om te voldoen aan de behoeften en specifieke noden van haar groeiende klantenbestand. Zo verstevigen we onze solide positie als toonaangevend strategisch communicatie- en public affairs bureau in de Benelux.”