Growth Inc. versterkt team met nieuw talent

Antwerpen, 15/10/2020

Ook tijdens deze ongekende tijden zit Growth Inc. niet stil. Met de aanwerving van Anthony Callaert als Communications Manager en Katrijn Reekmans als Junior Communications Manager kijkt het Antwerpse public affairs en strategisch communicatiebureau optimistisch naar de toekomst. Met deze versterking speelt Growth Inc in op de toenemende opportuniteiten in de markt.

Anthony was eerder actief als advocaat binnen het government affairs team van internationaal advocatenkantoor DLA Piper. Vervolgens werd hij beleidsadviseur in het Europees Parlement. Hij specialiseerde zich de voorbije jaren vooral in het verlenen van juridisch en strategisch advies met betrekking tot Europees beleid en regelgeving, publieke – en bedrijfsdiplomatie. Zo trainde hij eerder mensenrechtenadvocaten van de VN-Vluchtelingenorganisatie in Georgië en fungeerde hij als diplomatiek en juridisch adviseur van verschillende ambassadeurs bij de Europese Unie. Ook adviseerde hij de door de internationale gemeenschap erkende Syrische oppositie tijdens vredesonderhandelingen in Genève.

Katrijn studeerde Handelswetenschappen waar ze internationale ervaring opdeed met een uitwisseling naar Frankrijk. Nadien verrijkte ze haar kennis met een bijkomende opleiding Communicatiemanagement gevolgd door een succesvolle stage bij Growth Inc. Katrijn leert graag bij, groeit snel en is enthousiast om te beginnen aan deze nieuwe uitdaging.

Managing partners Peter De Keyzer en Olivier Van Horenbeeck zijn blij met de verdere groei:

We zijn enorm tevreden dat wij in deze ongekende tijden ons groeiverhaal kunnen verderzetten en ons team kunnen versterken met twee ambitieuze talenten als Katrijn en Anthony. Met hen bouwen we verder aan een veelzijdig en complementair team. Zo kunnen we inspelen op een steeds grotere en steeds meer diverse klantenportfolio.” – Olivier Van Horenbeeck

Het is belangrijk dat wij onze klanten in deze disruptieve context kunnen bijstaan om overtuigd te communiceren, hun belangen te verdedigen en invloed uit te oefenen. De uitbreiding van het kantoor met Katrijn en Anthony met past perfect in onze groeistrategie en beantwoordt volledig aan de nieuwe uitdagingen waarvoor onze klanten staan.” – Peter De Keyzer

Anthony ziet de stap als een grote kans: “Growth Inc. positioneert zich op het snijpunt tussen ondernemerschap, beleid, media en maatschappelijke verandering. Het indrukwekkend trackrecord en klantenbestand van het kantoor, de deskundigheid van het team en de no-nonsense cultuur hebben me snel over de streep getrokken.”

Na een succesvolle stage had Katrijn eveneens de smaak te pakken: “Het enthousiasme en de gedrevenheid van het hele team zijn opvallend en werkt aanstekelijk. Growth Inc. is een bedrijf dat blijft groeien en is dan ook de ideale omgeving om mijn kennis te verbreden. Ik kom terecht in een ambitieus en gedreven omgeving met heel diverse teamleden die outside the box durven te denken.”