Growth Inc

Growth Inc. trekt opnieuw jong talent aan

Antwerpen, woensdag 2 oktober, 2019. Growth Inc. zit niet stil. Enkele weken na het voorstellen van aanwinst Ismail Eddegdag, trekt Growth Inc. opnieuw jong talent aan. Philippe Olivier, pas met onderscheiding afgestudeerd als Handelsingenieur aan KU Leuven, past perfect in de groeistrategie van Growth Inc, dat voor een druk jaar vol nieuwe opportuniteiten staat. Hij zal het team versterken als Junior Communications Manager.

Philippe deed tijdens zijn studies ervaring op bij verschillende bedrijven in binnen- en buitenland en vulde zijn opleidinig aan met een uitwisseling in Frankrijk en een Summer School aan The London School of Economics. Hij leerde Growth Inc. deze zomer kennen via een stage. Die ervaring beviel hem uitstekend en hij begint met veel enthousiasme aan zijn carrière bij Growth Inc.

“Dit is voor mij een unieke kans om de boeiende wereld van strategische communicatie en public affairs te leren kennen. Growth Inc. is daarin een belangrijke challenger en groeit fors. Ik kom terecht in een ambitieus en ervaren team en voel een sterke persoonlijke fit met de dynamische, no-nonsense cultuur van Growth Inc. Met veel afwisseling en leeropportuniteiten is het de ideale plek om mijn grenzen te verleggen en snel te groeien.”

Ook Managing Partners Peter De Keyzer en Olivier Van Horenbeeck zijn zeer tevreden met de aanwerving van Philippe.

“Jonge, ambitieuze talenten zoals Philippe zijn exact waar Growth Inc. naar op zoek is. Hij is een atypisch profiel in de wereld van communicatie, maar bewees tijdens een stage wat hij in zijn mars heeft. Met zijn analytisch en veelzijdig profiel is hij een echte aanwinst. Zo bouwen we verder aan een complementair team waarmee we gewapend zijn voor de toekomst en onze klanten een breed aanbod van services op maat kunnen aanbieden.