Growth Inc. is ambitieus en groeit verder

What’s in a name? Growth Inc., het strategisch communicatiebureau uit Antwerpen blijft groeien. Jasper Lambrechts is de volgende nieuwkomer in het team van Peter De Keyzer en Olivier Van Horenbeeck dat opnieuw jong en ambitieus talent weet te strikken. Hij komt aan boord als Junior Communications Manager.

De jonge Limburger profileerde zich tijdens het laatste jaar van zijn studies Business Management als de drijvende kracht achter het YOU.LEGEND-project. Een non-profit initiatief dat jongeren in Vlaanderen stimuleert om met een ondernemende mindset in het leven te staan. Het project wordt mee ondersteund door Hans Bourlon en Gert Verhulst. 

“Ik ben opgegroeid in een ondernemende familie waar hard werken, vertrouwen en passie hoog in het vaandel worden gedragen. Het zijn dé bouwstenen voor dynamiek, creativiteit en groei. Volgens mij ook de succesformule van Growth Inc. Ik kom er terecht in een team met ervaren communicatiespecialisten en een niet-conformistische aanpak. Een ideale omgeving om veel te leren en zelf te groeien.” – Jasper Lambrechts

Growth Inc blijft dus vooruitgang boeken. In enkele jaren tijd heeft het zich kunnen positioneren als een echte uitdager in de sector van strategische adviesverlening omtrent communicatie en public affairs. Eenmalige aandacht trekken is één zaak, blijvende impact creëren een andere. In de continu veranderende wereld van vandaag, vergt dat een verfrissende aanpak.

De toevoeging van Jasper aan het junior-team past in het strategische plaatje waarmee managing partners Olivier Van Horenbeeck en Peter De Keyzer de significante groei van Growth Inc. willen ondersteunen. Met de recente aanwerving van Laura van Waeyenberghe als COO kiezen ze voor een omkadering waarin ambitieuze en getalenteerde jongeren alle ruimte krijgen om zich te bewijzen.

“We zijn enthousiast over de aanwerving van Jasper. Dat ondernemende en ambitieuze jongeren zoals Jasper de weg vinden naar Growth Inc.  wil zeggen dat we een cultuur hebben gecreërd die jong talent aantrekt. Het YOU.LEGEND initiatief van Jasper is een perfect voorbeeld van “Show, don’t tell”, waar wij voor staan en ook willen uitdragen naar onze klanten.”– Olivier Van Horenbeeck en Peter De Keyzer