Growth Inc. groeit verder met Renate Hufkens en Julie Verreth

Antwerpen, dinsdag 14 mei 2019. Het strategisch communicatiebureau Growth Inc. bouwt haar groeiverhaal verder uit en werft met Renate Hufkens en Julie Verreth twee bijkomende Communications Managers aan.

Renate heeft ruime ervaring in politiek, beleid en communicatie. Ze was federaal parlementslid voor de N-VA en was in de Kamer specialiste volksgezondheid en defensie. Voorheen werkte ze als parlementair medewerker in het Vlaams Parlement en als raadgever op het kabinet van Vlaams Minister-President Geert Bourgeois. Ze besloot de politiek te verlaten en zich te focussen op het bedrijfsleven en behaalde dit jaar haar MBA aan de Vlerick Business School.

Julie was hiervoor actief als coördinator belangenbehartiging bij Voka Antwerpen, waar ze de belangen van productiebedrijven behartigde op verschillende domeinen. Julie studeerde politieke wetenschappen en stond mee aan de wieg van het Vlaams Jeugdparlement. Nadien ging ze aan de slag als stagiaire bij de diplomatieke delegatie van de EU in Mexico City en volgde ze nog een stage bij een financiële dienstverlener, gespecialiseerd in corporate governance.

Managing partners Peter De Keyzer en Olivier Van Horenbeeck zetten met deze aanwervingen een volgende stap voor Growth Inc.:

De komst van Julie en Renate past perfect in ons groeiverhaal. De afgelopen 3 jaar zijn we uitgegroeid tot een belangrijke uitdager op de Benelux markt van strategische communicatie en public affairs. De aanwerving van Julie en Renate is belangrijk voor ons. Zo kunnen we ons groeiend aantal klanten blijven helpen om overtuigend te communiceren. En kunnen onze klanten invloed uitoefenen in een steeds complexere wereld met grote maatschappelijke uitdagingen zoals digitalisering, vergrijzing en klimaat.” – Olivier Van Horenbeeck

We zijn bijzonder blij om Renate en Julie mee aan boord te mogen verwelkomen. Met hun komst versterken we onze expertise op gebied van communicatie, stakeholdermanagement, public affairs en mediarelaties. We kijken er dan ook erg naar uit om samen verder te kunnen groeien.“- Peter De Keyzer

Renate kijkt erg uit naar de samenwerking: “Wat Peter & Olivier, samen met hun team, hebben uitgebouwd is indrukwekkend.  Growth Inc. groeide op korte termijn uit tot een inspirerend bedrijf in strategische adviesverlening op vlak van communicatie en public affairs. Ze maken echt het verschil. Ik verliet de politiek omdat ik een brug wil slaan tussen bedrijven, beleid en het ruimere publiek. Met haar uitgebreide klantenportfolio, spreekt Growth Inc. diverse maatschappelijk relevante sectoren aan zoals technologie, media, mobiliteit, energie, vastgoed en financiën. De perfecte omgeving dus om verder te groeien.

Ook Julie Verreth kent de sterkte van het industriële en economische weefsel van onze regio. “De succesformule van Antwerpen, en bij uitbreiding Vlaanderen, is de unieke combinatie van een wereldhaven, een grote petrochemische cluster en een creatieve economie met tal van start-ups en familiale kmo’s. Deze diversiteit vind ik ook terug in het klantenbestand van Growth Inc., ik kijk ernaar uit om in mijn nieuwe rol met al deze verschillende bedrijven verder samen te werken.