Alweer jong geweld voor Growth Inc.

Antwerpen, maandag 26 augustus 2019. Growth Inc. heeft alweer een nieuwe aanwinst beet. Met de komst van Ismail Eddegdag weet het strategisch communicatiebureau van Peter De Keyzer en Olivier Van Horenbeeck zich alweer te profileren als perfecte springplank voor jong talent.

Ismail studeerde Communicatiemanagement, deels in Zweden, en breide daar nadien een opleiding Internationale Betrekkingen en Diplomatie aan.  Na een passage op de Belgische ambassade in Jakarta als communicatiestagiair en een ondersteunende rol op de dienst Externe Relaties van Stad Antwerpen vervoegt hij het Growth Inc.-team in de rol van Junior Communications Manager.

“Ik was al snel overtuigd van het project dat Olivier en Peter in sneltempo aan het uitbouwen zijn. In de afgelopen jaren heb ik zowel binnen de schoolmuren als erbuiten steeds de balans gezocht tussen de publieke en commerciële sector. Bij Growth Inc. krijg ik nu de kans om me verder te ontwikkelen in een ambitieus team dat de brug slaat tussen deze twee werelden. Het enorm diverse klantenbestand is daarbij een mooie extra”, zegt hij.

Deze aanwinst voor het team ligt in lijn met het parcours dat Growth Inc. de afgelopen jaren heeft afgelegd, zeggen Peter De Keyzer en Olivier Van Horenbeeck: “Onze succesformule is gestoeld op een vernieuwende aanpak van strategische communicatie. Dat vereist een slimme mix van talenten. Met Ismail halen we een veelbelovende kracht met internationale ervaring in huis, die zich ook als vrijwilliger al positief liet opmerken. Het is exact die ondernemende en geëngageerde spirit die onze klanten weten te appreciëren.” Ismail was onder andere reporter bij StampMedia, vrijwillig medewerker van de Vlaamse Jeugdraad en voorzitter van AFS Antwerpen.